Meubels op maat

Welkom op de site van ter Horst timmerwerken.

Wilt u warmte in huis brengen en uw huis aankleden? Kies voor design of rustieke eiken meubels van ter Horst timmerwerken. Ter Horst timmerwerken is gespecialiseerd in het maken van meubels op maat, van eiken tafel tot hoogglans kastenwand.

IMG_1239

Meer…

Dakkapel

Prachtige ruimte, die zolder van U. Gebruikt U hem veel?
Niet? Misschien dat U er na het plaatsen van een dakkapel anders over denkt. Met meer licht en meer effectieve sta ruimte in de kamer zult U versteld staan van de ruimte die U nooit gebruikte. Laat vrijblijvend een offerte maken voor een dakkapel, afgewerkt met onderhoudsvrije materialen zoals trespa of arpa, keralit panelen en rubber dakbedekking. Allemaal prachtige bouwmaterialen die het U een stuk gemakkelijker maken. Weinig onderhoud en veel gemak.

DSC_0955

image

Stoken of isoleren?

U kent ze vast wel, ´s winters al van kilometers ver te herkennen omdat er geen sneeuw of rijp meer op het dak ligt. Ongeisoleerde huizen.
Veel van de warmte gaat via het dak verloren. Misschien is de zolder na het isoleren wel om te toveren tot een prachtige kamer voor de kinderen of voor een logeerbed. Ter Horst timmerwerken kan zo´n ruimte voor U ook realiseren, isoleren en aftimmeren. Misschien wilt U de ruimte wel laten stucen. Misschien kunt U er wel een dakkapel op laten plaatsen voor meer licht en ruimte op de zolder.

DSC_0955

De keuken

Of U nu een keuken hebt waarin U alleen kookt, of dat U nu een leefkeuken hebt. Het doel is in beide hetzelfde, eten bereiden.
Als u op zoek bent naar een nieuwe tv moet het de beste zijn. Waarom dan met de keuken, waarin u waarschijnlijk iedere dag staat, met minder tevreden zijn.

DSC_9339

Meer…