De keuken

Of U nu een keuken hebt waarin U alleen kookt, of dat U nu een leefkeuken hebt. Het doel is in beide hetzelfde, eten bereiden.
Als u op zoek bent naar een nieuwe tv moet het de beste zijn. Waarom dan met de keuken, waarin u waarschijnlijk iedere dag staat, met minder tevreden zijn.

DSC_9339

Is het niet makkelijker als de keuken 5 cm hoger is zodat U geen last krijgt van Uw rug? of wat te denken van de vaatwasser? Makkelijk als die op hoogte is, of een draaibare apothekerskast of een kinderveilig fornuis of…..of…..
Er zijn zoveel dingen waaraan U waarschijnlijk nog niet hebt gedacht of waarvan U misschien nog nooit hebt gehoord. Wist U dat er kookplaten zijn met geintegreerde afzuiging? Of dampafzuiging die uit het aanrechtblad omhoog komt? prachtige oplossingen voor bijvoorbeeld een kookeiland waarbij het voor de doorkijk jammer zou zijn als er een afzuigkap boven hing.
Samen met U worden tijdens het maken van het ontwerp van de keuken al dit soort zaken besproken en bekijken we samen wat voor u de beste oplossing is.
Van tekentafel tot aflevering, alles bij een persoon geregeld, van stucwerk, loodgieterswerk, electra, noem maar op. Een aanspreekpunt voor Uw hele verbouwing. Ik zorg ervoor, ter Horst timmerwerken!

DSC_9345

Geen reacties.

Geef een reactie